The KMT Link System

GARANTIE OP uw bekabeling met HET KMT LINK SYSTEM

Het KMT Link System dat KMT Holding haar klanten aanbiedt geeft de eindgebruiker of installateur vijf tot tien jaar garantie op alle geïnstalleerde kabels en connectoren die afkomstig zijn van KMT Holding.

Het KMT Link System levert u als eindgebruiker of installateur veel voordelen op. U hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken als er een verkeerde kabel is geleverd. KMT danwel de fabrikant van de kabel draaien voor de kosten van vervanging op. Als klant van KMT heeft u in dit soort gevallen maar één aanspreekpunt: KMT. En wij lossen het probleem voor u op.
Installateurs en het KMT Link System

Voor installateurs is het KMT Link System voordelig, omdat zij geen extra kosten hoeven te maken voor certificering. Zij kunnen de focus houden op waar ze goed in zijn: het installeren van de bekabeling. Omdat wij de verantwoordelijkheid nemen, zal de installatie nauwkeurig en compleet worden gecontroleerd. Dat wil zeggen: ieder aansluitpunt wordt nagegaan, de controle gebeurt dus niet steekproefsgewijs. Dit levert een extra garantie voor een goed werkende installatie op.

Wilt u meer weten over onze garantie van het KMT Link System? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een informatief gesprek. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier op de website of ons bellen of mailen.
Waarom het KMT Link System®

 

 1. Kostenbesparend
  – Certificering moet betaald worden
  – Geen kostenverhogend adviesbureau ertussen
  – Gedachte over een bestek is anders (techniek komt eerst)
  – Één aanspreekpunt
 2. Technisch beter
  – Ieder aansluitpunt wordt gemeten (dus niet steekproefsgewijs)
  – Eisen kwaliteit van KMT zijn hoger dan de Standaard (waarborging kwaliteit installateur)
 3. Niet goed, geld terug
  – Kosten voortvloeiend uit foutieve producten worden door KMT Holding vergoed
 4. Juridisch gezien
  – in geval van calamiteiten niet naar groothandel, installateur of fabrikant (in bv. USA) maar Nederlands recht. KMT Holding is uw aanspreekpunt
 5. Certificering commerciëel verhaal
  – Bij KMT Holding geen 15 jaar certificering of levenslang maar technisch gezien 3-5 jaar met optie