Over ons

Wie is KMT?

 

Technisch adviesbureau KMT is gespecialiseerd in advies aan haar relaties op het gebied van datanetwerken. Wij bieden complete dienstverlening in zakelijke communicatie. Wilt u uw systemen integreren, uitbreiden of vernieuwen? Dan voorziet KMT u van advies, begeleiding en certificering van uw toekomstige systemen, zodat uw organisatie nog lang optimaal gebruik kan maken van uw communicatiesysteem.

Ruim twintig jaar ervaring

KMT is opgericht in 1995 door Hennie Kammeraat. Het familiebedrijf bestaat uit drie takken: KMT, Kamflex en Anicom. Kamflex is een technisch handelsbureau, gespecialiseerd in koperen bekabeling voor organisaties. Anicom heeft juist de verdiepingsslag in de aanleg van glasvezel gemaakt en biedt met AniBlow zelfs een uniek concept om glasvezel te blazen. In de combinatie van deze drie bedrijven heeft KMT al ruim twintig jaar ervaring in het adviseren, aanleggen, controleren en certificeren van betrouwbare datanetwerken voor bedrijven.

Hoewel KMT het holdingbedrijf is van Kamflex en Anicom, bent u nooit verplicht om uw diensten hier af te nemen. Op basis van ons adviesrapport bent u vrij om offertes op te vragen bij iedere aanbieder.

Certificering

Technisch Adviesbureau KMT is een NEN-EN-ISO9001:2000 gecertificeerde organisatie. In de loop der jaren hebben wij, samen met onze partners, succesvol een groot aantal projecten gerealiseerd.

Visie: betrouwbaar datanetwerk voor nu en in de toekomst

Uw bedrijf kan niet meer zonder communicatie. Van kleine lokale onderneming tot grote multinationals, iedereen maakt gebruik van internet en telefonie. Uw netwerk moet up-to-date, betrouwbaar en toekomstbestendig te zijn. KMT zit bovenop de nieuwste ontwikkelingen en zorgt met haar advies dat uw medewerkers nog jarenlang profiteren van een optimaal netwerk.

Advies over uw datanetwerk

Wilt u advies over een toekomstbestendig datanetwerk voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een afspraak om bij u langs te komen.